söndag 1 mars 2015

Kurser på esperanto med utländsk lärare våren 2015

Du lär dig enkel konversation och får en inblick i det internationella språket esperanto. Det är roligt att lära esperanto eftersom språket är logiskt uppbyggt och saknar undantag. Det är lättare att lära än andra språk och du kommer att göra snabba framsteg.

Lund: 15 mars kl 17.00-19.15. Pågår söndagar 22/3, 29/3, 26/4, 3/5, 10/5, 17/5, 24/5, 31/5, 7/6
Lokal: Studiefrämjandet Lund, Fabriksgatan 2, Lund
Kursen kostar 50 kr och avser nybörjare .


Malmö: nybörjarkurs startar så snart några intresserade anmält sig
Lokal: Malmö Esperantoförening, Kronetorpsgatan 94, Malmö
Kursen kostar 50 kr (klubbmedlemmar 20 kr). Den 100:e världskongressen i esperanto äger rum i Lille, Frankrike, 25/7-1/8. En buss till Lille går från Köpenhamn full med esperantotalande. Lär du esperanto under våren kan du också följa med.

Hjärtligt välkommen!

1 kommentar:

 1. Jag provde att skicka mitt meddelande till ert melj men det funkade inte. Här är det :

  Hej! :)

  Jag är franskman och lär mig svenska. Jag pratar esperanto (inte flytande men det kan jag prata) och letar efter någon för att umgås med mig Under sommaren. Jag har bott en dag i Malmö och kommer att vara här för en och halv månade och skulle vara kul att träfa esperantister från här. Jag har ingenting att göra (inget jobb här) så kan det vara tråkig att göra ingenting. Jag bo gratis hos en kompis för att vi byter lagenheter (hon ska bo i Frankrikke hos mig när jag bor hos henne). KÄnner till några esperantister som bor i Malmö och vill trÄffa? Jag ska studerar svenska i Finland nästa år så Är det bra om jag kan öva lite :)

  Saluton,

  Mi estas el Francio kaj mi logxas en Malmö por unu kaj duono monato. Mi volas scii se vi konas esperantistojn en Malmö por ke mi povos renkonti ilin. Mi faras nenion en Malmör, nur logxis senpago cxe amikino (kaj sxi logxas cxe mi). La venonta jaro, mi studos la svedan lingvon en Finlando kaj mi esperas plibonigi dum la tempo ke mi estas en Malmö. Cxu vi konas homoj ke volas rennkonti min en Malmö? :) Mi jam logxis cxe Kim. Li estas esperantisto en Kopenhago kaj li diris al mi ke li laboris iom ete kun esperantistojn en Malmö eller Skåner, mi ne plu memoras :)

  Hoppas att ni har en bra sommar!

  Gabriel Lacroix

  SvaraRadera